Vi revolutionerar "Print Visualisation" och "Print Job Scoring"!

Av Alexander Demmler

iQIP® & Spectraproof®-tekniksamarbete

Vi är glada över att kunna presentera vårt tekniska samarbete med de innovativa teamen bakom Spectraproof® och iQIP®. Tillsammans sätter vi nya standarder inom tryckvisualisering som kommer att förändra branschen.

I ett betydelsefullt avtal har Stefan Spengler (iQIP GmbH & Co. KG) och Alexander Demmler (Lacunasolutions) gått samman under Q4 2023. Detta partnerskap markerar början på en spännande resa mot banbrytande framsteg.

Vi är stolta över att kunna presentera det första resultatet av detta samarbete på det prestigefyllda Fogra Research Institute for Media Technologies Colour Management Symposium 2024. Vi presenterar iQIP® JobView, en revolutionerande modul som visuellt visar de kvalitativa skillnaderna mellan PDF-data och spektrala mätdata från tryckningen.

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om iQIP® JobView och Spectraproof® i våra kommande inlägg fram till #cms2024. Var beredd på att bli förbluffad över de möjligheter som denna teknik ger!

För att öka spänningen ytterligare erbjuder vi en exklusiv förhandsvisning av iQIP® JobView. Säkra din plats nu och bli bland de första som får uppleva denna banbrytande innovation. 
Möt iQip ...

Lämna en kommentar

sv_SESvenska