Wij brengen een revolutie teweeg in "Visualisatie van afdrukken" en "Scoren van afdruktaken"!

Door Alexander Demmler

iQIP® & Spectraproof® technologie Samenwerking

We zijn verheugd om onze technologische samenwerking met de innovatieve teams achter Spectraproof® en iQIP® aan te kondigen. Samen zetten we nieuwe standaarden op het gebied van afdrukvisualisatie die de industrie zullen transformeren.

In een gedenkwaardige overeenkomst hebben Stefan Spengler (iQIP GmbH & Co. KG) en Alexander Demmler (Lacunasolutions) hun krachten gebundeld in Q4 2023. Dit partnerschap markeert het begin van een spannende reis naar baanbrekende ontwikkelingen.

Met trots onthullen we het eerste resultaat van deze samenwerking op het prestigieuze Fogra Research Institute for Media Technologies Colour Management Symposium 2024. We presenteren iQIP® JobView, een revolutionaire module die de kwalitatieve verschillen tussen PDF-gegevens en spectrale meetgegevens van de drukgang visueel laat zien.

Blijf kijken voor meer updates over iQIP® JobView en Spectraproof® in onze komende berichten in de aanloop naar #cms2024. Bereid u voor om versteld te staan van de mogelijkheden die deze technologie met zich meebrengt!

Om het nog spannender te maken, bieden we een exclusieve sneak preview van iQIP® JobView. Zorg dat u er nu bij bent en ervaar deze baanbrekende innovatie als een van de eersten. 
Maak kennis met iQip ...

Plaats een reactie

nl_NLNederlands