Olemme mullistamassa "Tulostuksen visualisointia" ja "Tulostustöiden pisteytystä"!

By Alexander Demmler

iQIP®- ja Spectraproof®-teknologiayhteistyö

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa teknologisesta yhteistyöstämme Spectraproof®:n ja iQIP®:n takana olevien innovatiivisten tiimien kanssa. Yhdessä olemme asettamassa uusia standardeja tulostuksen visualisoinnille, joka tulee muuttamaan alaa.

Stefan Spengler (iQIP GmbH & Co. KG) ja Alexander Demmler (Lacunasolutions) ovat tehneet merkittävän sopimuksen ja yhdistävät voimansa vuoden 2023 neljännellä neljänneksellä. Tämä kumppanuus on alku jännittävälle matkalle kohti huippuluokan edistystä.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tämän yhteistyön ensimmäisen tuloksen arvostetussa Fogra Research Institute for Media Technologies Colour Management Symposium 2024 -tapahtumassa. Esittelyssä iQIP® JobView, vallankumouksellinen moduuli, joka esittelee visuaalisesti PDF-tietojen ja painojäljen spektrimittaustietojen väliset laadulliset erot.

Pysykää kuulolla, kun saatte lisää päivityksiä iQIP® JobView:sta ja Spectraproof®:stä tulevissa viesteissämme, jotka johtavat seuraavaan päivään #cms2024. Varaudu hämmästymään tämän teknologian tuomista mahdollisuuksista!

Jännityksen lisäämiseksi tarjoamme yksinoikeudella ennakkokatselun iQIP® JobView -palvelusta. Varaa paikkasi nyt ja pääset ensimmäisten joukossa kokemaan tämän mullistavan innovaation. 
Tapaa iQip ...

Jätä kommentti

fiSuomi