Vi revolutionerer "Print Visualisation" og "Print Job Scoring"!

Af Alexander Demmler

iQIP® & Spectraproof® teknologi Samarbejde

Vi er begejstrede for at kunne annoncere vores teknologiske samarbejde med de innovative teams bag Spectraproof® og iQIP®. Sammen sætter vi nye standarder for printvisualisering, som vil forandre branchen.

I en betydningsfuld aftale har Stefan Spengler (iQIP GmbH & Co. KG) og Alexander Demmler (Lacunasolutions) slået pjalterne sammen i 4. kvartal 2023. Dette partnerskab markerer begyndelsen på en spændende rejse mod banebrydende fremskridt.

Vi er stolte af at kunne afsløre det første resultat af dette samarbejde på det prestigefyldte Fogra Research Institute for Media Technologies Colour Management Symposium 2024. Vi præsenterer iQIP® JobView, et revolutionerende modul, der visuelt viser de kvalitative forskelle mellem PDF-data og spektrale måledata fra trykningen.

Hold øje med flere opdateringer om iQIP® JobView og Spectraproof® i vores kommende indlæg, der leder op til #cms2024. Vær forberedt på at blive forbløffet over de muligheder, denne teknologi giver!

For at øge spændingen tilbyder vi en eksklusiv snigpremiere på iQIP® JobView. Sikr dig din plads nu, og vær blandt de første til at opleve denne banebrydende innovation. 
Mød iQip ...

Skriv en kommentar

da_DKDansk